Cartridge Europe Enschede is één van de DHL servicepoints in Enschede. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor:

DHL PAKKET AFHALEN
Uw DHL parcelpakket afhalen, als u online bestelt hoeft u niet een hele dag thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen, laat het eenvoudig bij ons bezorgen en u haalt het op wanneer het u uitkomt. U heeft daarvoor minimaal vijf dagen de tijd, wel altijd een geldig legitimatiebewijs meenemen.

DHL PAKKET VERSTUREN
Ook kunt u pakketten die u met DHL wilt versturen, bij ons inleveren, elke dag (behalve zondag) worden de ingeleverde pakketten bij ons opgehaald. Dat kunnen pakketten zijn die u zelf via de DHL website al helemaal klaar hebt voor verzending, of u kunt de verzending in de winkel door ons laten doen.
Als u uw online bestelling wilt retourneren via DHL, kunt u die uiteraard ook bij ons inleveren, zorg wel altijd voor een retourlabel van de webshop waar u wat besteld heeft, dan is de afhandeling bij ons gratis.

DHL EXPRESS WERELDWIJD
Omdat wij ook DHL-Express zendingen mogen verzorgen naar alle landen waar DHL komt, over de gehele wereld, kunnen wij die ook in onze winkel voor u verzorgen. Een Express pakket is altijd inclusief DHL-verpakking.