De huismerk toners van Cartridge Europe zijn remanufactured toners, dat zijn gebruikte originele toners die ingezameld zijn en in een fabriek volgens een vast proces uit elkaar worden gehaald, volledig gereinigd, versleten onderdelen worden vervangen en daarna opnieuw met poeder gevuld. Nadat ze getest zijn worden ze verpakt en als huismerk toners verkocht.
Er bestaan ook compatible toners, dat zijn nieuw geproduceerde toners die geschikt zijn voor bepaalde printers. Helaas is de kwaliteit van de compatible cartridges vaak minder dan van de originele producten, die zijn tenslotte gefabriceerd door de fabrikant van de printers en  speciaal voor passend voor de betreffende printer.
Compatible toners worden vaker zodanig ontworpen zodat ze in verschillende printers passen, soms zelfs van verschillende fabrikanten, dit komt de werking meestal niet ten goede.

Op de door ons verkochte huismerk toners geven wij uiteraard: 100% GARANTIE. 
Wij garanderen de kwaliteit en goede werking van de huismerk toners, en als er onverhoopt toch een probleem is, heeft u de keuze: geld terug of de toner vervangen door een ander exemplaar.