Laserprinters hebben toners nodig om te kunnen printen. Dat zijn (meestal) grotere cartridges waar poeder in zit ipv inkt, die poeder wordt onder hoge temperatuur via een ingewikkeld foto-electrisch proces als het ware in het papier gebrand. Omdat poeder een droge stof is, kan die in tegenstelling tot inkt nooit uitdrogen wat natuurlijk een voordeel is.

Van oorsprong werden laserprinters uitsluitend gebruikt door bedrijven, omdat de aanschaf duur was, tegenwoordig worden ze ook wel door particulieren gebruikt.

Wij verkopen originele en huismerk toners, waarbij moet worden opgemerkt dat bijna iedereen de voorkeur geeft aan het huismerk. De voorraad in de winkel bestaat dan ook voor bijna 100% uit huismerk toners, die net als bij de inktcartridges natuurlijk aanmerkelijk goedkoper zijn dan de originele toners.
Maar niet alle laserprinters accepteren huismerk toners dus soms zijn klanten gedwongen om originele toners te gebruiken, vaak worden die dan vooraf door de klant besteld, omdat originele toners bij ons in de winkel vrijwel niet op voorraad zijn.

Ook voor de toners geld bij ons: 100% GARANTIE OP HUISMERK.
Wij garanderen de kwaliteit en goede werking van de huismerk toners, en als er onverhoopt toch een probleem is, heeft u de keuze: geld terug of de toner vervangen door een ander exemplaar.